3η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «ΙΔΡΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 4* ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013» (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Διαβάστε περισσότερα(εδώ)

3η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «ΙΔΡΥΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα(εδώ)

1η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «Ίδρυση Συγκροτήματος Επιπλωμένων Διαμερισμάτων στον οικισμό Λιμεναρίων Θάσου από τον Αλιέα Νίκο Αργυρόπουλο» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα(εδώ)

2η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ) ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα(εδώ)

Τροποποίηση Χρονοδιαγράμματος Αποφάσεων Ένταξης των Πράξεων που εντάχθηκαν στα πλαίσια της πρόκλησης µε κωδ. 4.1.1_4.7 της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. του Άξονα 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα (κατεβάστε έντυπο)

2η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΣ ΘΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.ΔΑΛΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

Διαβάστε περισσότερα (κατεβάστε έντυπο)

Ενημερωτική ημερίδα (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Διασύνδεση αποτελεσμάτων της Πράξης «Τοπική Δράση για την εργασιακή επανένταξη Ευάλωτων Ομάδων (ΤΟΠ/ΕΚΟ) Ν. Καβάλας» με τις δράσεις για την απασχόληση του ΕΣΠΑ 2014 – 20 και εμπλοκή των φορέων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Πορεία Εργασιακής Επανένταξης για ΕΚΟ Ν. Καβάλας»” Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Ε. Ο.Τ.Α. σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης της Περιφερειακής […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Ένταξη της Πράξης «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ 3 ΣΕ 4 ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΡΑΧΩΝΙΟΥ ΘΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ Β. & Κ. Ο.Ε.»» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ Β. & Κ. Ο.Ε.

Ένταξη της Πράξης «ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013»

«ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ