Η ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Βιώσιμη Ανάπτυξη Απασχόλησης» ανακοινώνει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 376945

 

                                      ΚΑΒΑΛΑ 09-03-2015

                                      Αρ. πρωτ.  68  

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ  ΕΡΓΟΥ

«ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ»

με κωδικό ΟΠΣ 376945.

 

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ) λαμβάνοντας υπόψη :

  1. Την υπ’ αριθ. 35/02-03-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ για την εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στα πλαίσια του έργου «ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ»
  2. Την υπ’ αρ. 7771/01-11-2012 Απόφαση Ένταξης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εγκρίθηκε η υλοποίηση του έργου «ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ» από την αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» και όπως αυτή ισχύει κάθε φορά.
  3. Το Καταστατικό της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ».
  4. Την με αριθμό 75/1796/21.03.2012 Πρόσκληση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής αρχής της Περιφέρεια ΑΜΘ Δράση 7 : «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» που αναφέρεται στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3:«Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση» Κατηγορία Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης»
  5. Την απόφαση υλοποίησης με ίδια μέσα της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ».

 

  1. Την υπ. Αριθμ. Πράξη 35/2-3-2015 (θέμα 5ο) Συνεδρίαση της «ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ» σύμφωνα με την οποία έγινε ο ορισμός Μελών Τριμελούς Επιτροπής για την διενέργεια διαγωνισμών επιλογής προσωπικού και υπεργολάβων στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόθεση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών της ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, που εδρεύει στην Οδό Ύδρας αρ. 18, Καβάλα, τ.κ. 65302 με αντικείμενο την υλοποίηση των δράσεων του έργου όπως αυτές περιγράφονται στη συνέχεια:

«ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ» στο οποία η ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ συμμετέχει ως εταίρος. Και έχει αναλάβει την υλοποίηση των Δράσεων:

 

  • Συμβουλευτική Υποστήριξη Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (Δράση 9)
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη Επιχειρηματικότητας στον Αγροδιατροφικό Τομέα (Δράση 12)
  • Δικτύωση Φορέων σε Τοπικό Επίπεδο (Δράση 19.2)

 

Συγκεκριμένα για την υλοποίηση των ως άνω Δράσεων του ανωτέρω εγκεκριμένου έργου ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνεργαστεί με τρία (3)  άτομα

(2)Συμβούλους ΠΕ ή ΤΕ.

(1) Οικονομολόγος ΠΕ

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (www.easkavalas.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ ΟΤΑ www.ankavala.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και των συνημμένων δικαιολογητικών είναι η 18/03/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά) στα Γραφεία της ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ στην Καβάλα, Οδός Ύδρας αρ. 18, τ.κ. 65302, στο Πρωτόκολλο.

Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις / φάκελοι συμμετοχής οι οποίοι θα παραληφθούν από την ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής. Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από την διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνος για τη διανομή του αναλυτικού τεύχους της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών είναι ο κ. Χατζηλιάδης Γεώργιος, τηλ. 6947421447 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00.

 

Για την ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣΟ Γενικός Διευθυντής

 

 

Σαραντίδης Κλέαρχος

 

Περίληψη: (Κατεβάστε το έντυπο)

Αίτηση: (Κατεβάστε το έντυπο)

Αναλυτικό τεύχος: (Κατεβάστε το έντυπο)