Η “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδρασης για την Απασχόληση» ανακοινώνει τηνΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (BUSINESS PLAN) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 376946

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ
Ερμού 13, 65302, Καβάλα, Τηλ. 2510 223323, Fax. 2510 229687

www.oevek.gr, oevek@otenet.gr

 

Καβάλα,13/03/2015

Α.Π.2792

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (BUSINESS PLAN) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ  ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 376946

 

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

      Έχοντας υπόψη:

  1. Το Ν. 3614/2007 «Διαχείριση, έλεγχος και εφαρμογή αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την προγραμματική περίοδο 2007-2013» (ΦΕΚ 267/Α/3.12.2007) όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3840/2010 (ΦΕΚ 53/Α/31.03.2010).
  2. Την με αριθμ. πρωτ. 14053/ΕΥΣ1749/27-03-2008 (ΦΕΚ 540/Β/2008) Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.
  3. Την με αρ. πρωτ.2.475/οικ.3.33/11-01-2012 (ΦΕΚ 16/Β/11-01-2012) κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που ορίζει το: «Σύστημα Διαχείρισης, Αξιολόγησης, Παρακολούθησης Ελέγχου και Διαδικασία Εφαρμογής».
  4. Το Ν. 4019/2011 (ΦΕΚ 216/Α) «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και λοιπές διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και ιδίως το άρθρο 18 με το οποίο ορίζεται ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των Αναπτυξιακών Συμπράξεων για δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
  5. Την με αριθμ. πρωτ.: 3652/ΕΥΘΥ 114/26-1-2012 Υπουργική Απόφαση με θέμα: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΟΠΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΜΜΕΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΠΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 11(3)β) του Καν. 1081/2006 και 7(4) του Καν. 1080/2006»
  6. Την υπ’ αρ. 1796/21-03-2012 Ανοιχτή Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)
  7. Την με αριθμ. Πρωτ. 7796/31-10-2012 Απόφαση Ένταξης της Πράξης «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
  8. Την υπ Αριθμ.Πράξη 3-09/03/2015(θέμα 3ο)απόφαση του Δ.Σ  ορισμού Μελών Τριμελούς Επιτροπής για την διενέργεια διαγωνισμών επιλογής προσωπικού και υπεργολάβων στο πλαίσιο των πράξεων του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
  9. Την υπ Αριθμ.Πράξη 4-02/03/2012(θέμα 1ο)απόφαση του Δ.Σ για την έγκριση του παρόντος διαγωνισμού

 

 

 

 

 

ΑΡΘΡΟ 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  φυσικά πρόσωπα απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ με εμπειρία στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και υποβολές συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  σε φυσικά πρόσωπα φορείς και επιχειρήσεις .

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια επί ποινή αποκλεισμού   :

  1. Να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ
  2. Να διαθέτουν τριετή τουλάχιστον  εμπειρία στην εκπόνηση Οικονομοτεχνικών μελετών και την σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων.

 

 

ΑΡΘΡΟ 2. ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιπλέον θα πρέπει να συντρέχουν οι παρακάτω λόγοι :

 

α) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή.

β) Να μην έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση καθ΄ υποτροπή ή εγκλήματα της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

γ) Να μην είναι υπόδικοι λόγω παραπομπής με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.

δ) Να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και δεν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση.

ε) Να μην τελούν είτε υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό συνδυασμό και των δύο προηγουμένων.

στ) Οι άντρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατ’ αναλογία του άρθρου 5 του Ν.2683/1999.

Η)        Να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι

 

ΑΡΘΡΟ 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσιών για την σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων για τους  ωφελουμένους της Πράξης «ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ» 

Η Υποστήριξη αναφέρεται στην σύνταξη  10 Επιχειρηματικών Σχεδίων E- SHOP  και 5 λοιπά Επιχειρηματικότητας

 

  1. Η δράση αφορά στήριξη στην Επιχειρηματικότητα των ωφελουμένων
  2. Οι ωφελούμενοι για τις επιχειρήσεις των οποίων θα καταρτιστεί business plan θα συμμετέχουν στην όλη διαδικασία, μέσω εξειδικευμένων και στοχευμένων συναντήσεων, ώστε το εκάστοτε business plan να μην αποτελεί απλό προϊόν επιστημονικού – επιχειρηματικού συμβούλου, αλλά προϊόν συμβουλευτικής διαδικασίας. Με τον τρόπο αυτό, ο ωφελούμενος αποκτά γνώσεις που τον ωφελούν σε θέματα αξιολόγησης της πορείας της επιχείρησης και λήψης κατάλληλων αποφάσεων, ενώ παράλληλα θα έχει πλήρη γνώση για την εικόνα της επιχείρησης και τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, αποφεύγοντας περιπτώσεις που οι ωφελούμενοι δεν κατανοούν και τελικά δεν λαμβάνουν υπόψη τους το επιχειρηματικό πλάνο. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία ο ωφελούμενος θα ενδυναμωθεί στον τομέα της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων, καθώς θα κληθεί να λαμβάνει αποφάσεις από την περίοδο του σχεδιασμού της επιχείρησης.
  1. Την συνεργασία με τα στελέχη της συμβουλευτικής για την ανίχνευση των αναγκών των ωφελουμένων
  2. Την συνεργασία με τους ωφελουμένους της Πράξης Ισότιμη Πρόσβαση για την σύνταξη των επιχειρηματικών σχεδίων ατομικών οι Συλλογικών σχεδίων
  3. Την υποβολή σε συγχρηματοδοτούμενο προγράμματα για των ωφελουμενος που θα εκπονηθούν επιχειρηματικά σχέδια στην περίπτωση που προκύψουν προκηρύξεις τέτοιων προγραμμάτων όπως Γυναικεία και Νεανική επιχειρηματικότητα, Αιτήσεις Υπαγωγής σχεδίων στον ΟΑΕΔ, Αναπτυξιακός Νόμος κτλ  

 

Η χρονική διάρκεια του έργου αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την λήξη της Πράξης που είναι η 30/06/2015. Η σύμβαση και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν  παρατείνεται αυτόματα για όσο χρονικό διάστημα παραταθεί η πράξη.

 

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 20.000,00 ευρώ  πλέον  ΦΠΑ 23%.

 

Η ανάλυση του προϋπολογισμού ανά κατηγορία επενδυτικού σχεδίου έχει ως εξής :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΣΟ  ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Εκπόνηση  Επιχειρηματικών 10 Σχεδίων    για την ίδρυση Επιχειρήσεων E-SHOP 10 1.000,00 10.000,00
Εκπόνηση  5 Επιχειρηματικών Σχεδίων

Γενικής Επιχειρη ματικότητας  για Νέους Ελεύθερους Επαγγελματίες (ΝΕΕ ΟΑΕΔ)

5 2.000,00 10.000,00
ΣΥΝΟΛΟ 10   20.000,00

 

Η κατανομή του αριθμού που παρουσιάζεται στον παραπάνω πίνακα ανα κατηγορία  είναι ενδεικτική καθώς θα προκύψει από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις  των ωφελουμένων που θα παρουσιαστούν από την διαδικασία της συμβουλευτικής. 

 

Η πληρωμή του έργου θα πραγματοποιείται τμηματικά σε δόσεις καθ΄όλη την διάρκεια του έργου .

 

ΆΡΘΡΟ  4 : ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

  1. Οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 30 του μηνός Μαρτίου του έτους 2015 ώρα 13.00.

Προσφορές που θα κατατεθούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές. Δεν θεωρείται εμπρόθεσμη η αποστολή εντός της καταληκτικής ημερομηνίας από ταχυδρομείο η εταιρεία ταχυμεταφοράς.

 

  1. 2. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εξι (6) μήνες, προσμετρούμενοι από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

 

  1. Στο φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς:

3.1   Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα.

3.2  Ο πλήρης τίτλος της αρμόδιας Υπηρεσίας που διενεργεί την παροχή.

3.3  Ο αριθμός της διακήρυξης.

3.4  Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

3.5 Τα στοιχεία του αποστολέα.

 

  1. Με ποινή αποκλεισμού, υποβάλλεται στην ελληνική γλώσσα, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος φέρει τις πιο πάνω ενδείξεις. Προσφορές που υποβάλλονται ανοικτές δεν γίνονται δεκτές.

 

  1. Μέσα στο φάκελο της προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά με την προσφορά στοιχεία και ειδικότερα ως εξής:

 

5.1 Οι προσφορές υποβάλλονται ή αποστέλλονται από τους ενδιαφερόμενους στην Ελληνική γλώσσα, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, τον κυρίως φάκελο («ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ») με τις ακόλουθες ενδείξεις :

 

  • Την λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» με κεφαλαία γράμματα.
  • Τον πλήρη τίτλο του φορέα που διενεργεί τον διαγωνισμό
  • Τον αριθμό, τον τίτλο της διακήρυξης και την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού
  • Πλήρη στοιχεία του προσφέροντος (επωνυμία, διακριτικός τίτλος, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax κλπ).

 

Ο «ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» θα πρέπει να περιέχει τους εξής δυο σφραγισμένους επιμέρους φακέλους :

  • Το φάκελο των δικαιολογητικών συμμετοχής στον οποίο θα περιέχονται τα δικαιολογητικά συμμετοχής (άρθρο 5) σφραγισμένο με την ένδειξη «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»,

 

  • Το φάκελο της οικονομικής προσφοράς σφραγισμένο, και με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» και ο οποίος θα περιέχει τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς.

 

Εναλλακτικές προσφορές δεν επιτρέπονται και σε περίπτωση που υπάρξουν η προσφορά θα απορρίπτεται.

Προσφορές, που κατά την εύλογη κρίση της Επιτροπής θα είναι ελλιπείς, υπό αίρεση ή θα συνδυάζονται με προϋποθέσεις άσχετες με τους σκοπούς του παρόντος διαγωνισμού, δε θα ληφθούν υπόψη.

 

Οι προσφορές υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους.

 

Περιεχόμενα φακέλου Δικαιολογητικών

 

Ο Φάκελος αυτός  θα πρέπει να περιλαμβάνει τα παρακάτω δικαιολογητικά :

 

  1. Υπεύθυνη δήλωση  ότι δεν συντρέχουν για τον υποψήφιο τα κωλύματα του άρθρου 2 και ότι όλα τα στοιχεία του και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στον φάκελο είναι αληθή και ακριβή.
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα που να αναγράφεται η προϋπηρεσία στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων και το οποίο επέχει θέση τεχνικής προσφορά για την αξιολόγηση του υποψηφίου

 

Περιεχόμενα φακέλου οικονομικής προσφοράς

 

Στον φάκελο της Οικονομικής Προσφοράς θα φέρει  την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» η οποία πρέπει να περιλαμβάνει την συνολική οικονομική προσφορά για την εκτέλεση του έργου. Το ποσό σε ΕΥΡΩ το οποίο θα αναλύεται σε καθαρό ποσό, σε ΦΠΑ που αντιστοιχεί  σε αυτό καθώς και σε συνολικό ποσό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ολογράφως και αριθμητικά, έναντι του οποίου προτίθεται να εκτελέσει ο ανάδοχος το έργο. Στην περίπτωση που το ποσό ολογράφως δεν συμπίπτει με το ποσό αριθμητικά θεωρείται σωστό αυτό που αναγράφεται ολογράφως. Επιπλέον στην περίπτωση που αναγράφεται εσφαλμένος Φ.Π.Α, αυτός θα διορθώνεται από την υπηρεσία.

 

 

ΑΡΘΡΟ 5 : ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Α. Τα στάδια του διαγωνισμού είναι τα εξής:

 

1ο Διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής κατά την ημέρα του διαγωνισμού.

2ο Αξιολόγηση του βιογραφικού σημειώματος με κλίμακα από 80 έως 100 βαθμούς ανάλογα την τεχνική εμπειρία και τα σχετικά έργα στο υπό εξέταση πεδίο που είναι η εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων .

3ο Αποσφράγιση  της οικονομικής προσφοράς .

Β. Η αξιολόγηση των προσφορών γίνεται με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά και πραγματοποιείται από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού

 

Αξιολόγηση οικονομικής προσφοράς – Τελικό αποτέλεσμα

Εφόσον η οικονομική προσφορά είναι διατυπωμένη σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διακήρυξη  και δεν υπερβαίνει τον προϋπολογισμό  του  έργου  σημειώνεται  η  συνολική  προσφερόμενη (αιτούμενη) αμοιβή του Διαγωνιζόμενου.

Η κατάταξη των προσφορών για την τελική επιλογή της πιο συμφέρουσας προσφοράς υπολογίζεται με βάση τον ακόλουθο τύπο :

 

Λi = 0,80 * (Βi / Βmax) + 0,20 * (Kmin/Ki)

όπου:,

Βmax η συνολική βαθμολογία που έλαβε η καλύτερη Τεχνική Προσφορά-βιογραφικό σημείωμα

Βi η συνολική βαθμολογία της Τεχνικής Προσφοράς i

Kmin Το συνολικό συγκριτικό κόστος της Προσφοράς με τη μικρότερη τιμή (χωρίς Φ.Π.Α)

Κi Το συνολικό συγκριτικό κόστος της Προσφοράς i (χωρίς Φ.Π.Α)

Λi το οποίο στρογγυλοποιείται σε όσα δεκαδικά ψηφία κριθεί αναγκαίο.

 

  Η επιτροπή  διενέργειας  του  διαγωνισμού μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών κάθε προσφέροντος, θα συντάξει πρακτικό βαθμολόγησης και κατάταξης  των προσφορών .Επικρατέστερες  είναι οι Προσφορές  με το μεγαλύτερο Λ (με στρογγυλοποίηση σε όσα δεκαδικά ψηφία κριθεί απαραίτητο για τελική κατάταξη των προσφορών). Σε περίπτωση ισοψηφίας, επικρατέστερη είναι η προσφορά με το μεγαλύτερο Βi.

                        

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας στα τηλέφωνα 2510-223323 τις  ώρες από 09:00 έως 13:00. (κα.Μαρία)

 

Η παρούσα θα αναρτηθεί   στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (www.oevek.gr) και στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ ΟΤΑ (www.ankavala.gr)  για το χρονικό διάστημα από13/03/2015έως 30/03/2015

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιωτίδης Ιωάννης

 
Προκήρυξη: (Κατεβάστε το έντυπο)